Din Tandplejer forebygger, undersøger og behandler
Jobannoncer

Jobannoncer

Der er penge at spare i forbindelse med at rekruttere tandplejere via Dansk Tandplejerfor­ening. Rent faktisk er det gratis at sikre sig et bredt og kvalificeret ansøgerfelt.

Over 1.400 tandplejere har oprettet sig som brugere på tandplejernes medlemsweb, DTPnet, og ifølge statistikken logger mindst 700 forskellige tandplejere på DTPnet i løbet af en måned. Hvis vi kigger på en periode på to måneder er det endnu flere, der logger på, og så fremdeles, men mange logger på dagligt og ugentligt.

Medlem – se jobannoncer her

Ledige stillinger er et af de emner, der er mest besøgt på tandplejernes medlemsweb, og det skal selvfølgelig ses i sammenhæng med, at 400 tandplejere fordelt i hele landet har valgt at abonnere på Dansk Tandplejerforenings nyhedsbrev om ledige stillinger. De modtager dermed besked om nye jobannoncer pr. mail samme dag, som Dansk Tandplejerforening modtager jobannon­cen. På arbejdsgivers foranledning udsendes også gerne en erindring om jobannoncen til abonnenterne op til ansøgningsfristen.

Medlem – abonner på ledige stilllnger

Sådan gør du

Det er nemt at opslå en jobannonce hos Dansk Tandplejerforening. Annoncen sendes blot som tekst i en mail eller i et vedhæftet worddokument til info@dansktp.dk. Vedhæft gerne de billedfiler, som du ønsker skal pryde din annonce. Er jobannoncen opslået i en anden jobdatabase, kan du nøjes med at sende link til jobannoncen.