Din Tandplejer forebygger, undersøger og behandler
Danske Tandplejeres vision for fremtidens voksentandpleje

Nyhedsarkiv

2019.01.22

Danske Tandplejeres vision for fremtidens voksentandpleje

I Danske Tandplejeres ‘Vision for voksentandplejen’ kan du se Danske Tandplejeres bud på, hvad der skal rummes i fremtidens voksentandpleje, herunder i forhold til tandsundhedsfaglige indsatser over for udvalgte grupper.

2017.12.13

OK18-forhandling med de regionale arbejdsgivere er i gang

Danske Tandplejere fremlagde sammen med Sundhedskartellet kravene til de regionale arbejdsgivere ved et møde tirsdag den 12. december, hvor arbejdsgiverne også præsenterede sine krav til overenskomstforhandlingerne.

2017.12.01

Vær med i foreningen! Så er du sikret hjælp fra første job

Som studentermedlem i Danske Tandplejere har man mulighed for at få hjælp i form af juridisk rådgivning i foreningen, når man er færdiguddannet tandplejer. Det kræver dog, at man har været medlem pr. 1. oktober året før, man er færdig på studiet.

2017.11.22

Ny gratis pjece om mundtørhed

Mundtørhed er et udbredt problem, og selv om mange oplever problemet i forbindelse med behandling med kemo eller psykofarmaka, så er der stadig store grupper af kronikere, der oplever mundtørhed, som vi også gerne vil tilgodese

2017.09.27

Brøndby-tandplejer har fået overrakt fornem pris

Hvert år uddeles Tandplejerprisen til en tandplejer, der på særlig vis har profileret faget i forhold til befolkning og samarbejdspartnere og vist nye veje for udbredelse af kendskabet til fagets arbejdsområder og kompetencer.