Din Tandplejer forebygger, undersøger og behandler
OK18-forhandling med de regionale arbejdsgivere er i gang

Nyhedsarkiv

2017.12.13

OK18-forhandling med de regionale arbejdsgivere er i gang

Danske Tandplejere fremlagde sammen med Sundhedskartellet kravene til de regionale arbejdsgivere ved et møde tirsdag den 12. december, hvor arbejdsgiverne også præsenterede sine krav til overenskomstforhandlingerne.

2017.12.01

Vær med i foreningen! Så er du sikret hjælp fra første job

Som studentermedlem i Danske Tandplejere har man mulighed for at få hjælp i form af juridisk rådgivning i foreningen, når man er færdiguddannet tandplejer. Det kræver dog, at man har været medlem pr. 1. oktober året før, man er færdig på studiet.

2017.11.22

Ny gratis pjece om mundtørhed

Mundtørhed er et udbredt problem, og selv om mange oplever problemet i forbindelse med behandling med kemo eller psykofarmaka, så er der stadig store grupper af kronikere, der oplever mundtørhed, som vi også gerne vil tilgodese

2017.09.27

Brøndby-tandplejer har fået overrakt fornem pris

Hvert år uddeles Tandplejerprisen til en tandplejer, der på særlig vis har profileret faget i forhold til befolkning og samarbejdspartnere og vist nye veje for udbredelse af kendskabet til fagets arbejdsområder og kompetencer.

2017.09.22

Tandplejere fra hele Europa mødes i København

Dansk Tandplejerforening er vært, når de europæiske tandplejerforeninger mødes den 22. og 23. september 2017 i regi af tandplejernes europæiske sammenslutning Euro- pean Dental Hygienists Federation (EDHF).

2017.09.21

Varm velkomst på tandplejerstudiet

Der bliver taget godt imod de 75 nye studerende på professionsbacheloruddannelsen i tandpleje ved SKT og de 80 ved IOOS i september med helt nye informationsmaterialer og en velkomstgave. Det har en arbejdsgruppe i regi af Dansk Tandplejerforenings studenterudvalg sørget for.

2017.09.14

Undgå regninger, der trækker tænder ud

Debatindlæg i Jyllands-Posten den 14. september 2017  Mange borgere og især folkepensionister her i landet oplever fra tid til anden, at de får en regning for en tandbehandling, som sluger en stor del af deres månedlige rådighedsbeløb. Senest har man i JP 8/9 kunnet læse et indlæg af Inge Meyer fra Tilst, som modtog en […]