Din Tandplejer forebygger, undersøger og behandler
Studerende kan søge penge til aktiviteter i uddannelsesforløbet

Studerende kan søge penge til aktiviteter i uddannelsesforløbet

03.01.2018

Dansk Tandplejerforenings studentermedlemmer kan søge økonomisk støtte til sundhedsfremmende projekter samt ophold i udlandet i tilknytning til uddannelsen, dvs. praktik eller udvekslingsophold.

Midlerne tildeles én gang årligt. Der er ansøgningsfrist den 15. januar 2018, hvilket tidligere er meldt ud i medlemsbladet Tandplejeren i oktober 2017 og i studenter|nyt.

Der er 20.000 kr. i puljen pr. år, og der kan højst tildeles 2.000 kr. pr. projekt og 2.500 kr. pr. person til et ophold i udlandet (praktik eller udveksling).

Ansøgning og betingelser
For at få del i pengene skal Dansk Tandplejerforenings legatudvalg, der består af to erfarne tandplejere, Lene Aagaard Thomsen og John Bach, modtage en motiveret ansøgning med beskrivelse af aktiviteten og overslag over forventede udgifter.

For at komme i betragtning til midlerne skal ansøger(ne) begrunde valg af aktivitet og perspektivere denne i forhold til tandplejernes faglighed – og gerne i forhold til befolkningen eller befolkningsgrupper og samfundsudviklingen.

Det forventes, at modtager(ne) vender tilbage med nogle billeder og lidt tekst, som foreningen kan vælge eventuelt at benytte til nyhedsbrev eller i Tandplejeren m.v. Pengene udbetales mod dokumentation.

Ansøgningsfrist er den 15. januar 2018.
Ansøgning sendes til info@dansktp.dk mrk. “Oral-B legat”.

Nyhedsarkiv >>